برطرف کننده مشکلات گوارشی

برطرف کننده سردرد

ضد احتقان

باز کننده مجاری تنفسی

دمنوش نعناع

نعناع از نظر طب سنتی ایران دارای طبیعت گرم و خشک می‌باشد

طرز تهیه دمنوش نعناع

برای تهیه دمنوش نعناع ما به نعناع تازه یا خشک شده احتیاج داریم.ابتدا نعناع را در قوری میریزیم و روی آن یک لیوان آب اضافه میکنیم البته با دقت داشته باشید که دمای آب از حالت جوش افتاده باشد یعنی تقریبا به دمای ۸۰ درجه رسیده باشد بعد از آن به مدت ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارد تا دم بکشد. میتوانید برای طعم دلچسب تر از نبات یا عسل همراه این دمنوش استفاده کنید

خواص دمنوش نعناع

  • از مهمترین خواص دمنوش نعناع میتوانیم به تاثیر آن بر دستگاه گوارش اشاره کنیم این دمنوش دردهای معده روده دل پیچه و دل درد و نفخ را بهبود میبخشد
  • دمنوش نعناع برای رفع بوی بد دهان و همینطور جلوگیری از بیماریهای لثه توصیه می‌شود
  • این دمنوش خاصیت انر›ی زایی دارد
  • تسکین دهنده سرفه و دردهای سینه است
  • دمنوش نعناع اشتها آور است
  • مسکن سیستم گوارش است و به رفع گاز معده کمک میکند

    موارد احتیاط

  • مصرف نعناع یا دمنوش نعناع باعث بالا رفتن فشار خون میشود به همین علت مصرف بیش از اندازه آن به افراد سالمند که دارای فشار خون بالایی هستند توصیه نمیشود
  • برای خانم هایی که در هفته های اول بارداری هستند مصرف این دمنوش توصیه نمیشود
, , , , , , , , , , تگ ها
اشتراک : 0